PROJECTEN

PROJECTEN


We beschikken over diverse services, deze combineren we in projecten, zoals het repareren, contrueren en onderhoud van aanmeervoorzieningen zoals o.a. kades en loopbruggen. Wij zijn uw partner voor logistieke, bouw en industriële projecten met uitstekende service. 


Op deze pagina vindt u informatie en foto's van een aantal projecten zoals:

  • Drainage van outlets, levering en montage van een nieuwe pompinstallaties;
  • Levering en montage van nieuwe buispalen onder een toegangsbrug voor een Ro-Ro ponton;
  • Levering en aanbrengen van 12 fenderschorten;
  • Levering en montage van 4 fenderschorten met uithouders voor buispalen met aangelaste aanmeerbolders;
  • Het slopen van een raffinaderij inclusief fundering;
  • Levering en plaatsing van een dubbele draaipoort van in totaal 40 meter breed met inklapbare onderzijde;
  • Levering en montage van 6 gangways (loopbruggen) met opzetstukken;
  • Bouw van gatehouses (verplaatsbare gebouwen);
  • Onderhoud van kademuren en onderhoud van foanfenders.

Drainage outlets

C.RO Ports Londen Terminal Purfleet


DEWI heeft een alternatief op het bestek gegeven. We leverden en monteerden 1.000 meter PE Buizen DN300 en 150 meter stalen buizen rond 323x10 mm met bochten, flenzen, verbindingsmoffen en stalen supports vanaf de pompput tot aan de kistdam. Alle werktekeningen en berekeningen zijn door DEWI vervaardigd en uitgevoerd.

Leveren en aanbrengen fenderschorten met uithouders voor buispalen met aangelaste aanmeerbolders.

Rotterdam Car Center B.V.


DEWI heeft een alternatief ingediend voor het bestek. Het orginele bestek was: 4 stuks  buispalen (rond 914x20 mm) heien, afbranden, op hoogte stellen, levering en aanbrengen paalkop met aangelaste bolders en uithouders voor het  aanbrengen van een fenderschort en paalkop onder keur en ter plaatse op laag getijde lassen.


Als alternatief heeft DEWI de buispalen in een keer laten heien en hier de fenderschorten met uithouders en aangelaste bolders met klembanden over de buispalen geplaatst, Hiervoor zijn eerst de benodigde tekeningen en berekeningen gemaakt. Dit was voor de opdrachtgever een enorme tijdwinst en kostenbesparing.

Realisatie, levering en plaatsing dubbele draaipoort

C.RO Ports Killingholme


DEWI heeft de werktekeningen, realisatie, levering en plaatsing van een  dubbele draaipoort verzorgd. De dubbele draaipoort is in totaal 40 meter breed met inklapbare onderzijde vanwege plaatsing op een talud. De draaipoort is vervaardigd van thermisch verzinkt staal en daarna gepoedercoat.

Gatehouses - mobiele units


DEWI heeft de werktekeningen, vervaardiging, levering en plaatsing van diverse gatehouses gerealiseerd. De units zijn vervaardigd van duurzaam materiaal en hebben een levensduur van tenminste 30 jaar. 


Gatehouses voor C.RO Ports Zeebrugge, Albert 2 Dok, met verstelbare fundering met glasvezel versterkte vloerroosters.


Gate house voor C.RO Ports Killinghome (UK)

Nieuwe pompinstalatie incl. leveren en monteren

C.RO Ports Londen Terminal Purfleet


DEWI heeft een voorstel gedaan om de 2 oude pompen te vervangen door 3 nieuwe dompelpompen met een besturingssysteem op afstand met besturingscontainer en noodstroomgenerator van 300 KVA. Tevens heeft DEWI de bestaande pompput aangepast met werkvloer en hijsinstallatie om de pompen te kunnen uitwisselen.

Slopen Raffinaderij Esso Purfleet inclusief funderingen.


Levering en montage nieuwe buispalen onder toegangsbrug voor het Ro-Ro ponton.

C.RO Ports Londen Terminal Purfleet


Bij inspectie bleken de bestaande 54 stuks buispalen onder de brug zwaar geoxideerd te zijn (doorgeroest) en de beton in de buispalen te zijn aangetast. DEWI heeft voorgesteld om de buispalen opnieuw op te bouwen met halve schalen met een tussenruimte van 100 mm, die na het aflassen zijn opgevuld met krimpvrije mortel.

 

De moeilijkheid van dit project was dat je niet onder de brug kon komen met varend materieel vanwege het aanwezige slib en het grote getijde verschil, ook kraanhulp kon hier niet ingezet worden, dus alles is met hangsteigers en handkracht gerealiseerd. Dit project hebben we in totaal 2.900 meter laswerk verricht en 1214 stuks gewalste stalen schalen en 108 stalen halve flenzen geleverd en gemonteerd. 

Onderhoud kademuren en onderhoud foan fenders


DEWI verzorgt onderhoud aan kademuren en foanfenders. Zoals onder andere: montage van nieuw bandennet om een foanfender, vervanging van azobe wrijfstijl, lekkage in damwand repareren, reddingstrap vast zetten of vervangen. Dit allemaal is voor ons dagelijks werk. Onze kracht is dat we hiervoor diverse  services inzetten zodat we het van A-Z in eigen beheer voor u kunnen uitvoeren. 

Ontwerp, constructie, levering en bevestiging 6 gangways (loopbruggen) 6- 24 meter

Vlissingense Bootliedenwacht B.V.


DEWI heeft deze loopbruggen ontworpen (met keuring) en zelf vervaardigd. De lengtes variëren van 6 tot 24 meter. DEWI verzorgde ook het transport en plaatsing  in Vlissingen, Rotterdam en Zeebrugge. Eventuele reparaties kunnen ook door DEWI uitgevoerd worden.


Tekeningen, constructie, levering en bevestiging 12 fenderschorten

C.RO Ports Nederland


DEWI heeft de werktekeningen, vervaardiging, levering en bevestiging van 12 fenderschorten gerealiseerd. Na inmeting zijn de werktekeningen gemaakt en op basis hiervan de fenderschorten vervaardig en bevestigd. Afmeting 4.600 x 4.000 x 360 mm, gewicht per stuk 8.200 kg, voorzijde voorzien van HMPE 1.000. De fenderschorten zijn vastsgezezt met 56 chemische ankers M24. Dit hele project is door DEWI in eigen beheer uitgevoerd.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR

ONZE PROJECTEN EN SERVICES