SERVICES

Onze Services


bekijk ons veelzijdig aanbod


Van kleine tot grote constructies worden door ons ontworpen en gemaakt in onze werkplaatsen aan de Engelandweg te Vlissingen-Oost. Ook werkzaamheden als snijden, ,lassen, verspanen voeren wij in eigen beheer uit. 

Wij verhuren heftrucks, hoogwerkers, verreikers, minigravers, lasmachines, stroomvoorzieningen, luchtcompressors, handgereedschap etc. voor gangbare verhuurprijzen.

We ontwerpen en bouwen verplaatsbare gebouwen op maat inclusief vervoer. Ook renovatie van mobiele units, elektro, sanitair, dakbedekking, staalbouw, erfverharding, beton boren, chemische ankers plaaten, sloopwerkzaamheden e.d. behoren tot onze werkzaamheden. 

Wij handelen in bouw- en industriële machines en apparatuur zowel nieuw als gebruikt. Ook verhandelen we regelmatig zeecontainers. Informeer ook naar inruil. We doen graag zaken met u. 

We beschikken over diverse services, deze combineren we in projecten, zoals het repareren, contrueren en onderhoud van aanmeervoorzieningen zoals o.a. kades en loopbruggen. Wij zijn uw partner voor logistieke, bouw en industriële projecten met uitstekende service. 

We beschikken over 3 vrachtwagens met uitgebreide facilicteiten voor speciaal vervoer. Zoals onze Scania G 650 uitgevoerd als bakwagen kort/lang en als trekker met 95 ton/meter kraan K6 met flying yip K6, lier en rotator.


NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR

ONZE SERVICES